Åbergs

Skylten vid vägen in till Museet.

20150718_164358

Imorgon ska vi gå in och se på detta.

Dagen började med regn inget kul start på dagen. Vi pratade om att köra till Sigtuna tog vägen över Uppsala. Kylskåpet var tomt och behövdes fyllas på.

I Sigtuna var det nya regler som gällde. Men bra service tillgång till båtarnas faciliteter. Kostar 200 kr/24h ett bra pris tycke vi. Men platserna var ockuperade av personbilar sån vi valde att köra vidare.

I kväll har vi sol här på parkeringen vid museet N 59° 33′ 26” E 17° 31′ 09”

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *