Kört och kört

Transportsträckan genom Sverige har varit dryg. Efter Gammelstads kyrkstad kom vi fort ut på E4. Man blir trött av att lägga mil efter mil efter sig. Vi hade målet inställt på Höga kusten men stannade lite innan vid Docksta  lite vid sidan av gästhamnen N 63° 03′ 12” E 18° 19′ 42” .  Här har man gjort det fint. Nyanlagd gräsmatta och bänkar som står på gjutna betongplattor. Fin utsikt över vattnet.

Kom många husbilar och husvagnar dit som övernattade. Några skulle med båten till Ulvön. Som lägger till på morgonen sommartid kl 10:15. Även många personbilar  parkerade så det var en stor skara som gick ombord.

20150716_175837

I eftermiddags tänkte vi oss Gävle MEN där finns två markerade platser för husbilar. På dessa trängdes tre tyskar. Fanns P- platser på sidan om men vi valde att åka.

Det blev Kyrkbergsudden Älvkarleby  istället N 60° 34′ 38”  E 17° 26′ 39”  en fin plats högt över älven med  fin utsikt. Och mycket trevligare för vår lilla hund som har varit eledig idag. Tråkigt även för henne att vi bara kör. Men nu har vi kopplat av med mat och bara sitter och njuter i det fina vädret.

20150717_195959

En reaktion på “Kört och kört

  1. Nej inte skall man bara köra förbi, när det finns så många fina pärlor utefter Norrlandskusten. Vi har tagit två veckor på oss ifrån Umeå, nu är vi vid Klarälvens strand i Värmland och tittar på flottarna som sakta glider ut
    med strömmen i vattnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *