Idag

Efter att Linn & Björn och barnen lämnat oss och vänt hem till Skåne körde vi till Söderköping, Birgitta och Jag. Efter mycket letande hittade vi parkering det är verkligen en sommarstad ditt alla vill. Vi skulle möta upp Gisela & Micke och Jonatan för att äta. Vi provade “Bondens creperie” ingen av oss har varit där tidigare. Det vi beställde och fick var riktigt gott.

20150723_102143_Fotor_Collage

E22 genom Söderköping är inte så rolig sommartid. Kö som vanligt så vi körde över V Husby och Gamla Ö-vägen till Norrköping. Tänk det är 39 år sedan vi köpte vårt första hus i V Husby. Idag var vi upp på gatan och tittade, häcken vi/jag planterade har växt sig stor. Det är två familjer som bor kvar på gatan sedan det byggdes. Området var nyproduktion när vi köpte. Trädgård och övervåning var sådant vi fick iordningställa själva.

20150723_171542_Fotor_Collage

4 reaktion på “Idag

  • Vi gillar Söderköping vår Hemstad även Norrköping för min del
   Ha det bra
   Nisse

  • För att vara vår hemstad så har t.o.m vi svårt att hitta bra parkering och övernatta på.
   Lågsäsong är det inga problem
   Ha det brs
   Nisse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *