Idag

Efter att Linn & Björn och barnen lämnat oss och vänt hem till Skåne körde vi till Söderköping, Birgitta och Jag. Efter mycket letande hittade vi parkering det är verkligen en sommarstad ditt alla vill. Vi skulle möta upp Gisela & Micke och Jonatan för att äta. Vi provade “Bondens creperie” ingen av oss har varit där tidigare. Det vi beställde och fick var riktigt gott.

20150723_102143_Fotor_Collage

E22 genom Söderköping är inte så rolig sommartid. Kö som vanligt så vi körde över V Husby och Gamla Ö-vägen till Norrköping. Tänk det är 39 år sedan vi köpte vårt första hus i V Husby. Idag var vi upp på gatan och tittade, häcken vi/jag planterade har växt sig stor. Det är två familjer som bor kvar på gatan sedan det byggdes. Området var nyproduktion när vi köpte. Trädgård och övervåning var sådant vi fick iordningställa själva.

20150723_171542_Fotor_Collage

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Idag

  • Vi gillar Söderköping vår Hemstad även Norrköping för min del
   Ha det bra
   Nisse

  • För att vara vår hemstad så har t.o.m vi svårt att hitta bra parkering och övernatta på.
   Lågsäsong är det inga problem
   Ha det brs
   Nisse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *