Nästan en………

månad sedan jag skrev. Några bilder från Helsingborg en solig dag. Det känns att hösten är på väg.

20150911_104414_Fotor_Collage

Vi har umgåtts med barn och barnbarn, firat några födelsedagar.  Vi har inte varit ute på några längre turer men till Köpenhamn och hälsat på Ask och hans föräldrar har vi varit och runt här hemomkring i Nordvästra Skåne.

20150822_184030_Fotor_Collage

Vi hade ungdomarna hemma. Micke och Gisela med en ny typ av ståhjuling, Smart balans, wheel finns många namn att välja på och som de yngre var ute och provade.

Patricia och Anton åkte tillbaka till Australien efter avslutat jobb i sommar.  Vi var många som ville träffa dem innan de for iväg, så vi passade på att bjuda på mat här hemma och träffa allesammans.    Bloggen de skriver

20150907_154541_Fotor_Collage

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Nästan en………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *