Oktober “höst”

Nu har verkligen hösten kommit till Ödåkra också. Det har känts ruggigt på mornar och kvällar när jag ska ut på promenaden med Lilla My.

Förberedelserna är i  full  igång för att kunna köra söder ut, till förhoppningsvis lite varmare väder.  Vi har träffat barn och barnbarn i omgångar både här hemma och hos dem.  Sedan är det lite annat  som måste göras när man ska vara borta så länge. Det måste fungera här hemma.

I år har vi köpt en ny karta över Europa och laddat ner o köpt ny navigerings app till plattan. Även laddat in POi i den ena.  Använder även Campercontact.  MEN den gamla GPS:n får  hänga med i år också!

2015-10-11 13_Fotor_Collage

Vi har haft besök av husbils vänner som redan är på väg ner genom Europa och sagt hej till vänner som stannar hemma i höst.

20151005_095520_Fotor_Collage

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Oktober “höst”

    • Och vi fortsätter från Köpenhamn Lördag
      Har en dotter i Köpenhamn som vi stannar till hos först

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *