Nu är vi på väg söder ut.

16 oktober

Nu är vi på väg söder ut.

Stannade till på vågen vägde 3400kg det var bra lastat denna gången. Inte så mycket vatten med nästan full tank diesel och två gasolflaskor och allt annat som skulle med.

Första stopp blev Södervidinge där vi lämnade lilla bilen och så vidare till Köpenhamn till Ida och Per-Thore och lilla Ask. Här stannade vi över natt.

Var med och hämtade Ask på dagis det blev en överraskning för honom. Jag knackade på fönstret, vi såg att han satt vid ett bord. Han tittade två gånger och sen sa han morfar lite blygt.

20151016_144126

17 oktober

Fikade tillsammans med familjen innan vi körde på morgonen.

Lämnade Köpenhamn i regn och rusk och körde mot Stora Bälts bron på rastplatsen när man kommer över stannade vi. Finns en service station där tömde och fyllde även färskvatten. Gratis att använda. Och Odense vidare ner mot Tyska gränsen. Stannade på tyska sidan i Süderlügum N54,87424 E08,9028 en mix parkering, ingen service men gratis. Det kom en Dansk bil också lite senare.

Ej namngiven 1

18 oktober

Regnig natt, vaknade till att det duggade lite. Efter frukost körde vi med sikte på färjan över Elbe. Här var det ebb. Fick köra ner till färjan. 15,50 Euro fick vi betala för en bil på 6 m. Vi var inne på två ställplatser för att tömma och fylla vatten. Så nu har vi vatten till duschen i morgon. Kör vidare mot Harlingen i morgon är det tänkt. Vi har mest haft regn hela dagen, inget mysigt. Men vi stoppade i Bunde N53,18545 E07,26651 finns med i HBK-listan 3 Euro 5 Euro med el. Kom en dam framåt kvällen och tog upp betalningen. Klockan var över 17 när vi hade parkerat. Var först ner till ställplatsen vid simhallen och tittade men valde denna mera centrala platsen. Det kom några husbilar till framåt kvällen.

20151018_123507

5 reaktion på “Nu är vi på väg söder ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *