December

November är slut och vi har haft temperaturer på över 20 grader om dagarna. Vi har verkligen haft härliga dagar här i Silves.

I morse var det 13 grader kl 8,00 när jag gick ut med Lilla My.

Vad gör vi på dagarna?  Inte har vi det långtråkigt. Vi har varit ute och sett oss omkring. Vi återser många vänner och bekanta här och träffar många nya bekantskaper. Ett besök på Algarve shopping center har det blivit. Vi har bra affärer i Silves också. Continente är det största och den som ligger närmast oss.

Ställplatsen (bekvämligheten) är inte fullbelagd det är många lediga platser. Det kommer nog fler bilar närmare jul. Vi är omkring 14 långliggare, många kommer och stannar någon eller några nätter.  Nu har det öppnat en ställplats till i Silves som lockar till sig husbilar.

20151030_125818

Vi har vår plats på Algarve Motorhome Park i Silves   N 37 00 13  W 08 27 05

IMG_2785_Fotor_Collage

Parque do Castelo är den nyöppnade ställplatsen som finns nedanför borgen.                     N 37 11 36  W 08 26 10

Ej namngiven 2_Fotor_Collage

På Fricampingen (friheten) på grusplanen är det många husbilar. Här har Silves kommun påbörjat en ställplats men inte färdigställt den. Tömningsplattan är färdig, bom är på plats och en container antagligen med duschar finns på plats men inget vatten finns att få. Här saknas det någon som tar hand om anläggningen. En automat för betalning skulle fungera utmärkt här.  N 37 11 07 W 08 26 44

Nu ser man sällan husbilar på asfaltsparkeringen. Polisen har rensat där.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “December

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *