Till kusten

Har aldrig tidigare loggat en webcam cache! Frågade Stina & Jurg om de hade lust att följa med oss på en utflykt till kusten. Det var första gången någon åkte med oss i den nya bilen. Plockade bort bordet och det fick ligga på sängen och letade fram säkerhetsbältena. Blev en alldeles utmärk utflyktsbil. Vårat mål var Carvoeiro som ligger vid havet en mysig liten portugisisk by. Förr en fiskeby men idag turistort med hotell, restauranger, caféer, barer och affärer. Känt för de spektakulära stränderna med sina  branta klippor. Finns även grottor längs kusten som är ett populärt utflyktsmål. Runt Carvoeiro finns fina vandringsleder längs stränderna,,

Vårt huvudmål var en webcam cache men att efter en stund med trasslat med datorn så upptäckte20160117_14263_Fotor_Collage vi att kameran var ur funktion idag. Skulle uppdateras var minut men hade stannat på den jan 16 11:31:56 2016. Besvikna blev vi lite till mans men det fanns några andra cacher  i närheten som vi loggade.

20160117_142633_Fotor_Collage

På vår promenad i stan kunde vi beskåda dessa elskåp som var målade i olika motiv.

20160117_152602_Fotor_Collage

Men till slut så gav sig hungern till känna så vi satt oss på en uteservering. Och blev serverade varsina goda rätter jag tog en Portugisisk kötträtt och det kan jag göra flera gånger. TACK Stina & Jurg

20160117_144653_Fotor_Collage

 

Rösta gärna på oss

 

Tävlingen

5 reaktion på “Till kusten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *