Tandläkaren

TävlingenPassar på att fixa till tänderna nu i vinter. Här i Silves finns det sex tandkliniker, jag frågade mig för på ställplatserna om tandläkare. Träffade också en vän som hade gjort en brygga och jag valde samma klinik som han, ligger inte långt från ställplatsen. Har inget annat att jämföra med här i Silves men är nöjd. Arbetar mjukt och är lätt att prata med.

En syster till Anna som basar här på ställplatsen Parque do Castelo är tandläkare där Birgitta går och tar prov. Även värdinnan på andra ställplatsen hade en kusin som jobbade i receptionen hos en tandläkare här i Silves.

IMG_3347

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Tandläkaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *