Vädret

Idag har vi nog haft alla årstiderna Ja, inte vinter. Vi har kunna sitta ute och läsa i lä det har blåst ordentligt. Himlen har varit blå över oss och solen har värmt tidvis men runt om oss har himlen varit kolsvart. Och så kom regnet ibland bara några droppar men nu framåt kvällen regnar det kraftigare.

20160214_130542

Polen håller badtemperatur! Men än har vi inte badat.

20160214_130752

Så här skönt har det varit tidvis idag.

2016-02-14

Var upp till konditoriet i kortbyxor och en kortärmad tröja. Framför mig gick folk i täckjacka, kängor och vintermössa. 🙂

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Vädret

  1. I sydeuropa fascinerades vi ofta av att lokalbefolkningen hade täckjackor med pälsluvor när vi gick i shorts. Men de har ju så kallt hemma… så de är liksom frusna jämt tror jag… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *