Vädret

Idag har vi nog haft alla årstiderna Ja, inte vinter. Vi har kunna sitta ute och läsa i lä det har blåst ordentligt. Himlen har varit blå över oss och solen har värmt tidvis men runt om oss har himlen varit kolsvart. Och så kom regnet ibland bara några droppar men nu framåt kvällen regnar det kraftigare.

20160214_130542

Polen håller badtemperatur! Men än har vi inte badat.

20160214_130752

Så här skönt har det varit tidvis idag.

2016-02-14

Var upp till konditoriet i kortbyxor och en kortärmad tröja. Framför mig gick folk i täckjacka, kängor och vintermössa. 🙂

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

6 reaktion på “Vädret

  1. I sydeuropa fascinerades vi ofta av att lokalbefolkningen hade täckjackor med pälsluvor när vi gick i shorts. Men de har ju så kallt hemma… så de är liksom frusna jämt tror jag… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *