Nu är dom här

Så kom dom till slut. Vi var på 1 års kalas när de ringde och meddelade att de hade anlänt.  Ja det var faktiskt Lilla My som var bjuden på kalas hos Bella.

20160221_153416

Det var inte bara hundarna som blev försedda med förtäring utan även husse och matte.

Ej namngiven 2

De var hungriga resenärerna inga problem sa vi det är en restaurang runt hörnet. Men ack där var det stängt så det blev en Engelsk pub men det blev bra det också. och mätta blev vi också ölen var av samma sort som på restaurangen.

Ej namngiven 1

Var är havet! Fickorna hade så bråttom att komma till havet. hade knappt tid att äta så jag lovade att jag följer er efter att ni har ätit upp. Så det blev en ordentlig promenad efter maten. Och jag tror att de blev nöjda med att springa efter vågorna och leta snäckor.

20160221_184709

Hemma väntade mamma och pappa och mormor på oss i husbilen. Där vi till slut kunde fira med Cava och flickorna fick nypressad apelsinjuice. Nu ser vi fram mot veckans äventyr.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Nu är dom här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *