Nu är dom här

Så kom dom till slut. Vi var på 1 års kalas när de ringde och meddelade att de hade anlänt.  Ja det var faktiskt Lilla My som var bjuden på kalas hos Bella.

20160221_153416

Det var inte bara hundarna som blev försedda med förtäring utan även husse och matte.

Ej namngiven 2

De var hungriga resenärerna inga problem sa vi det är en restaurang runt hörnet. Men ack där var det stängt så det blev en Engelsk pub men det blev bra det också. och mätta blev vi också ölen var av samma sort som på restaurangen.

Ej namngiven 1

Var är havet! Fickorna hade så bråttom att komma till havet. hade knappt tid att äta så jag lovade att jag följer er efter att ni har ätit upp. Så det blev en ordentlig promenad efter maten. Och jag tror att de blev nöjda med att springa efter vågorna och leta snäckor.

20160221_184709

Hemma väntade mamma och pappa och mormor på oss i husbilen. Där vi till slut kunde fira med Cava och flickorna fick nypressad apelsinjuice. Nu ser vi fram mot veckans äventyr.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Nu är dom här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *