Poolen…..

Här bor de under vistelsen i Portugal. Visst ser det härligt ut. Vi har husbilen ca:  500 m gångväg från hotellet ner till Parque da Galé ställplatsen där vi står parkerade.

20160223_152151

Idag blev det poolhäng toppenväder solen värmer så gott. Och hela familjen var i vattnet.

20160223_150721_5_Fotor_Collage

Visa  Silves var ett måste. Där vi har vistats mesta tiden i vinter. En fika uppe vid borgen blev det också i strålande sol.

20160223_172626

Dagen avslutades på restaurang Cruz de Portugal i Silves. Mätta och belåtna kunde vi återvända till Galé

20160223_201354

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

9 reaktion på “Poolen…..

  1. Ser härligt ut med poolhäng 🙂 Är det uppvärmd pool? Kul att få umgås med familjen nu när solen kommit fram igen. Vi är på väg mot Portugal, men det tar några dagar innan vi kommer över gränsen…..finns lite att titta på innan 😉
    Ha de gott.

    • Poolhäng då var det fart på barnen. Poolen här på ställplatsen är varnare en den på hotellet.

  2. Härligt att familjen är med er och alla se ut att stor trivas.
    Kram till alla ( men störst till Lilla Mysan 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *