Till Jaca

Inte så kall morgon, kom iväg efter att vi tömt och fyllt vatten och Lilla My fått sin promenad. Vi var i behov av Gasol ( myLPG.eu ) ett bra hjälpmedel (GLP heter det här). På en Repsol mack i Tudela 42,0525, -1,597222 kunde vi fylla upp tanken.

Ej namngiven 2

Rast

Ej namngiven 4

Bron

Ej namngiven 3

Dammen

IMG_3531

 

Ej namngiven 6

GPS:n var inställd på Jaca, innan Pyrenéerna och Franska gränsen

Ej namngiven 5

Ställplatsen i JACA 42,56789, -0,54522 service, tömning och vatten. Platsen är iordningställd för husbilar och halva ytan till bussparkering. Inte riktigt färdig än, betalningsautomaten och bom är på plats men inte i drift.

20160402_142749

 

Ej namngiven 8

Här har det samlats många spanska husbilar. Mycket ungdomar men även många barnfamiljer många kommer från skidorterna vilket pjäxor och skidor/snowboard vittnar om.

Ej namngiven 7

Tog en promenad till stan. Hittade Citadellet

20160402_163752

 

20160402_163430

 

Ej namngiven 1

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Till Jaca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *