I Danmark

SUIPPES Aire Municipale Mix-parking 49,1309, 4,53357 Tömning, vattnet var avstängt.

Ej namngiven 3

Inga vinstockar har vi sett när vi passerat genom Frankrike Vi stannade i Suippes (Det är en by i Frankrike) på torget avsedd för husbilar. Här var det tre holländare redan som parkerat. Klockorna i kyrktornet slog varje halv timme. Hittade Carrefor och där även billig diesel och bagaren alldeles runt hörnet och Willys fick vi reda på av holländarna att det skulle finnas.

OBERHAUSEN 51,48685, 6,85556 Tömning, vattnet 7 Euro

20160408_082508

Här blev trafiken en enda propp så vi valde att stanna. Hade en ställplatser alldeles nära oss. GPS:n spelade oss ett spratt här, fick stanna och köra upp på trottoaren mitt i rusningstrafik. Var tvungen att starta om Sygic som vi har använt under resan på Samsungplattan.

Platsen var så där, banvall och godstågen avlöste varandra det skramlade rätt bra. Underlaget på platserna var mjukt djupa spår på gräsytorna. Men skramlet från järnvägen störde inte nattsömnen!

Fanns en stor park på sidan om ställplatsen med bra promenad slingor för Lilla My. Men regnet höll sig inte borta så det blev bara korta rundor.

Vi har ställt i Obelink Wintersvik på GPS:n ett stort Campingbutik här spenderade vi några timmar. Här är också hundarna välkomna in i varuhuset.

Så fortsatte vi till Greven en Topp Camp vid Dortmund-Ems Canal. Men fortfarande inget WiFi

GREVEN Reisemobilhafen Camp Marina. Tömning, vattnen 0,50 Euro 2,15 min, 11 Euro +2,50 Euro för El. Kod till faciliteter som Wc och Duschar tvättmaskiner.

20160409_124122

Alltid mycket bilar på platsen vi gillar den och det är trevligt att komma tillbaka hit. Restaurangen lockade med sin meny så i kväll (fredag) var vi där och år Jägersnitzel. Nu tar vi en vilodag (Lördag) här på Greven och fortsätter på Söndag. Träffade några återvändare här på ställplatsen.

LUBECK P4 53,87163, 10,6792

20160410_165419

Söndag, träffade Stefan & Karin som vi var tillsammans med eftermiddag/kväll.

20160410_190324

Nu är vi över i Danmark och är på väg att träffa Ida & PT och lilla Ask

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “I Danmark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *