Hemma

Borta bra men hemma också bra!

Ej namngiven 2

Den 12 april  i tisdags körde vi över bron. Lämnade fram brobitzzet i luckan och det var spärrat så resan blev inte betald men vi kom igenom. Kontokortet som är kopplat till avtalet hade löpt ut. Fick ett gult kort och 5 dagar på oss att genomföra registrering med de nya kreditkortsuppgifterna. Och efter det kunde rätt pris för resan dras från vårt konto.

Körde direkt  till Kävlinge där vi tvättade bilen. Och hälsade på Patrik, Rebecka och Pontus, mamma Åsa var inte hemma. Där vi blev bjudna på mat och fick tillfälle att prata med barnbarnen och pappa Patrik. Körde hem till Ödåkra på kvällen och parkerade efter 11306,2 km.

Ej namngiven 1

Igår tog vi hand om posten, tvätt mm och gräsmattan blev också klippt och så var vi och provianterade och fyllde på lite i skåpen. Eftermiddagen åkte vi till Billeberga var där till kl 3 när flickorna kom hem från skolan, blev kvar till kvällen och blev bjudna på pizza.

8 reaktion på “Hemma

  1. Visst är det konstigt hur kul det är att komma hem också:)) Men snabbt längtar man ut med husbilen igen:) Ja det fint och välkomna hem igen:) Kram

  2. Nils åke kan du inta bjuda på dom 200 meter , så blir det mera jämt 🙂 trist väder att komma hem till, men skönt att slippa husbilen, ett tag 🙂 till den nya inspirationen, återkommer, sedan blir det väl , i sommerrunda i sköna Sverige…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *