Träffar vänner

Var bestämt att vi skulle köra till Töreboda  och hälsa på Jürg & Stina. På vägen upp stannade vi till i Ulricehamn på ställplatsen. Finns 6 platser för husbilar, vatten och tömning gratis. Men oftast är det många många fler husbilar på parkeringen. Vi fick en plats avsedd för husbil men var bara där några timmar.

20160612_182522

Där fick vi besök av Gisela, Micke och Nicole som var på väg hem från Göteborg. Fick också ett meddelande på Facebook att vi var välkomna till andra sidan sjön (Åsunden) vilket vi tackade ja till. Fick en trevlig kväll med Bloggen Pensionärsvil(l)an . De bor så fint vid vattnet. Man ser Ulricehamn på andra sidan sjön.

20160612_203258

Mycket prat om resor och platser vi och de har besökt. Man får många gemensamma bekanta när man åker husbil.  Nyfikna på vår nya bil var de också som vi fick visa dem innan vi for vidare.

20160613_094327Resan gick vidare till Töreboda där vi tillbringande en dag tillsammans med  Jürg & Stina som tog emot oss med öppna armar.

20160613_154812

Promenad i Byn mellan kaffe och mat som smakade alldeles förträffligt gott. Sen kväll blev det denna dag också. Vi övernattade på deras parkering det var tyst och lugnt och vi sov bra.

20160613_160257

Här rinner Göta Kanal igenom byn en ständig ström av båtar. Här i Töreboda finns en camping men också möjlighet att fricampa vid kanalen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

13 reaktion på “Träffar vänner

  1. Jag tycker att husbilen förenklar på flera sätt, bl.a. blir det betydligt lättare att besöka släkt, vänner och bekanta. Bloggandet i sig bidrar till möjligheten att dela med sig av upplevelser och samtidigt är bloggen en hjälp för det egna minnet och en länk för underhåll av nära relationer.

  2. Härligt med husbilsvänner som man träffar och håller kontakt med. Och visst bor dom underbart fint Ingemar och Maggan.
    Hälsa Jürg o Stina om ni är kvar, från oss.
    Kram Yvonné

  3. Dom har en perfekt plats att parkera hos Maggan o Ingemar. Sen bor dom superfint. Sen att vi har husbilsintresset gemensamt är väl bara kanon:) kan tänka mej att ni surrade på som det vi gjorde när vi var o hälsade på hem hos dom ? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *