Träffar vänner

Var bestämt att vi skulle köra till Töreboda  och hälsa på Jürg & Stina. På vägen upp stannade vi till i Ulricehamn på ställplatsen. Finns 6 platser för husbilar, vatten och tömning gratis. Men oftast är det många många fler husbilar på parkeringen. Vi fick en plats avsedd för husbil men var bara där några timmar.

20160612_182522

Där fick vi besök av Gisela, Micke och Nicole som var på väg hem från Göteborg. Fick också ett meddelande på Facebook att vi var välkomna till andra sidan sjön (Åsunden) vilket vi tackade ja till. Fick en trevlig kväll med Bloggen Pensionärsvil(l)an . De bor så fint vid vattnet. Man ser Ulricehamn på andra sidan sjön.

20160612_203258

Mycket prat om resor och platser vi och de har besökt. Man får många gemensamma bekanta när man åker husbil.  Nyfikna på vår nya bil var de också som vi fick visa dem innan vi for vidare.

20160613_094327Resan gick vidare till Töreboda där vi tillbringande en dag tillsammans med  Jürg & Stina som tog emot oss med öppna armar.

20160613_154812

Promenad i Byn mellan kaffe och mat som smakade alldeles förträffligt gott. Sen kväll blev det denna dag också. Vi övernattade på deras parkering det var tyst och lugnt och vi sov bra.

20160613_160257

Här rinner Göta Kanal igenom byn en ständig ström av båtar. Här i Töreboda finns en camping men också möjlighet att fricampa vid kanalen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

13 reaktion på “Träffar vänner

  1. Jag tycker att husbilen förenklar på flera sätt, bl.a. blir det betydligt lättare att besöka släkt, vänner och bekanta. Bloggandet i sig bidrar till möjligheten att dela med sig av upplevelser och samtidigt är bloggen en hjälp för det egna minnet och en länk för underhåll av nära relationer.

  2. Härligt med husbilsvänner som man träffar och håller kontakt med. Och visst bor dom underbart fint Ingemar och Maggan.
    Hälsa Jürg o Stina om ni är kvar, från oss.
    Kram Yvonné

  3. Dom har en perfekt plats att parkera hos Maggan o Ingemar. Sen bor dom superfint. Sen att vi har husbilsintresset gemensamt är väl bara kanon:) kan tänka mej att ni surrade på som det vi gjorde när vi var o hälsade på hem hos dom ? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *