Tillsammans på Camping

Här på Caravan Campingen Mangenbadet har vi tillbringat två dagar tillsammans med Kent & Ulla som vi oförhappandes träffade på i de Värmländska skogarna. Vi har lyckats undvika varandra under vintersäsongen i söder. Nu har familjen utökats med ytterligare en hund, lilla Emilio, så även Lilla My har kompisar här (Diesel & Emilio). De tar verkligen vara  på tillfället att leker tillsammans alla tre men Lilla My är lite reserverad när de stora killarna kommer för nära. Toppenväder när vi kom vid middagstid i går och hela gårdagskvällen men idag var det risk för regn men det blev inte mycket av det. Vi var med i Caravan Club tidigare men hoppade av när vi köpte husbil. Är nu med andra gången som medlemmar i CC.

Ej namngiven 1

20160615_163155

På vår långpromenad  genom skogen kom vi förbi gamla Krigsflygfält 16 Brattforsheden som anlades i slutet på 30-talet. Ett superhemligt flygfält. Det skulle vara väl kamouflerat. Det såg ut som det var ett större lantbruk med rödmålade hus och åkrar omkring.

20160614_152450

Idag ser Flygplansvärnen ut mera som stora hästskoformade jordhögar.

20160614_152748

Brattforsheden  ska bevaras som kulturreservat och som kulturhistoria.

20160615_160807 20160615_161439Lokala flygklubben är de som idag nyttjar flygfältet.

20160615_161554 20160615_161647

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Tillsammans på Camping

  1. Tack för att ni bromsade in hos oss, jättetrevligt att se er alla tre igen!
    Kram från oss.
    Ulla, Kent, Dizel och Emilio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *