Knäckebröd &Glas

Lilla My har träffat många kompisar på vår resa genom Sverige. Här är de Valle och My som far runt på gräsmattan. Efter en härlig dag tillsammans med Wania & Åke i Dalarna, vände vi söder ut igen.

Ej namngiven 2

Leksand knäckebröd vill vi inte missa när vi var i trakten.  Stor fin parkering för camperfordon är det också. Här kom vi ut med en påse knäckebröd, men inte så mycket som förra gången då räckte det hela året åt oss.

20160617_110227 20160617_110734 20160617_110842

I Bie utanför Katrineholm stannade vi till och fick en trevlig eftermiddag/kväll tillsammans med Margareta & Kurt.

På väg ner mot Norrköping svängde vi in till Rejmyre glasbruk. Har inte varit där på många, många år.  Vad vi mindes var det röda glaset men det fanns andra färger också upptäckte vi. Det fanns även ett liten ”affärsgata” med bl a, en smedja, antikaffärer, kläder, godis mm. Vid macken var det veteranbilar och veteranmopeder.

20160618_112922 20160618_113535 20160618_115017 Ej namngiven 1

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Knäckebröd &Glas

 1. Hej båda 2,
  Vi har nominerat er blogg till The Liebster Award – Discover new blogs.
  Gå in på vår hemsida och läs mer om denna utnämning !
  Vi hoppas att ni för stafettpinnen vidare !
  Bästa hälsningar från
  Bosse och Gerd

 2. Nu har jag läst ifatt. Som vanligt kul att läsa era inlägg.
  Jag tänkte ni skulle få dela med er lite till och svara på fler frågor för Liebster Award. Frågorna hittar ni på Husbilen-Ellen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *