Fredriksdalsteatern

Cyklade förbi Fredriksdal på förmiddagen i går, stannade och köpte biljetter till kvällens föreställning. Vädret var perfekt för att sitta ute på teatern på kvällen men att vara lättklädd är inget jag rekommenderar. Kylan biter i så varma kläder går åt och jag saknar de ljumma sommarkvällarna.

Eva RydbergKul föreställning med många skratt. En av de bättre pjäser vi har sett på Fredriksdals Teatern.

20160713_185710

Nu återstår ett besök i parken på Fredriksdal i sommar också. Igår kväll var det inte tid innan föreställningen började att se sig runt i parken. Vi har cykelavstånd dit och det var på cykel vi var där i går kväll.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Fredriksdalsteatern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *