Ett år idag.

20150710_215454

20150710_232712

Ett år idag sedan nu vi var till Nordkap.

20150710_135017

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Ett år idag.

  1. Nordkap var vår första semesterresa med husbil för 18 år sedan. Vi hade solsken och då är det fantastiskt, även om vi inte kunde äta ute på nära två veckor på grund av kylan.

  2. Där har vi inte varit ännu. Högst osäker på att jag får med min kära hustru på en sådan resa till i Norge. Våra upplevelser från resan till Norges södra delar för två år sedan avskräcker en del. Då small det i en trång gammal tunnel och ena backspegeln blev hängande och oanvändbar.

    • Tillbud och olyckor är aldrig trevligt och kan avskräcka en. Norge är för oss ett favoritland. Det var där vi for runt med husvagn när barnen var små.
      Och många mil med husbil har det blivit.
      Jag vill till några platser i Europa men hustrun sätter i klacken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *