Vatten

Vattnet i Helsingborg är inte drickbart. Det har kommit tarmbakterier i systemet så nu får vi koka allt vatten vi ska använda. T.o.m. kaffevattnet!

Vi som har bestämt att köra ut med husbilen nu i veckan! Inte vill jag fylla tanken med det vattnet, vad beroende man är av friskt vatten. Tänker man på att vattnet kan vara otjänligt när man tankat kors och tvärs på resorna. Nej, inte har jag gjort det. Och nu händer det hemma där man bor!

Nu får vi köra ut till något av barnen som bor utanför riskområdet och tanka vatten i bilen.

Ej namngiven 2

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

14 reaktion på “Vatten

  1. Sådant var vi drabbade för några år sedan i Skellefteå. Vi fick koka vatten i 6 månader. Man märker då så sårbart det är

    • Bra att ha barnen lite utsprida. Husbilen har varit parkerad hela sommaren men nu kör vi till Köpenhamn att börja med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *