Två månader

så länge är det faktiskt sedan vi var på rull med (Hilma). Husbilen har  t.o.m fått namn.

Det blev Danmark till Ida  & PerThore och lilla Ask. Mycket trafik på E6 ner till Malmö. Vi svängde av vid Landskrona och körde till Patrik i Södervidinge (Kävlinge). Som ni vet vattnet hemma är inte OK. Vi tankade vatten hos Patrik och körde vidare ner mot bron. Vi har brobizz så det ska bara vara att susa igenom men där fastnade vi i kö.En bil före hade  problem med betalningen “bizz”. Väntade säker i 10-15 minuter sedan blev vi tillsagda att backa ut och ta en annan gate. In i nästa gate, en bil före oss och där öppnade sig inte bommen heller, de fattade galoppen, men hade kört så nära vänstersidan så hon var var tvungen att pressa sig ur bilen stoppa in ett kort för att bommen skulle öppna sig, så det löste sig rätt snabbt. Väl i Danmark svängde vi av till Drive in Bottle Shop och fyllde på med lite öl.

Ej namngiven 1

Gott grillat med tillbehör fick vi serverat till middag. Vilken härlig dag vi har haft, kunnat sitta ute och njuta.

Collage_Fotor

Så här lantligt med traktorer utanför häcken bor det i utkanten av Köpenhamn.

20160825_192005

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

12 reaktion på “Två månader

  1. Det ser ut som att ni haft det trevligt i Danmark! Vår husbil har rullat ovanligt lite i år, men vi var ju uppe i Piteå och husbilen var också ute i skärgården på bröllop. Snart blir det Elmia:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *