Fjärde dagen……..

Måndag kväll blev det långbord på gräsytan framför vitahuset. Här kommer det att vara husvagnar /husbilar uppställda under mässdagarna.  Vi avslutade med att spela Mölkky det var första gången för mig. Kubb är något som jag spelat och detta liknade det något. Men riktigt kul var det.

Collage_Fotor

Även idag har vi toppen väder.

20160906_072243

Första dagen med uppdrag enligt schema.

Ej namngiven 1

Nu har vi fått våra funktionärsbrickor så även vi kan komma och gå på mässan. Alla eller nästan alla har en fri dag att disponera som de själva vill ha den. Det ligger ett enormt arbete bakom att få ihop schema till detta arrangemang.

20160906_112645

Första passet avklarat som var Vakt i västra grinden. Det är där alla besökande husbilar kommer att köra in till mässområdet. Men idag var det utställare som kom och alla hundägare och motionärer som passerade genom grinden. En och annan fråga fick vi försöka att svara på.

20160906_085401

Ca 3000 påsar har packats med reklammaterial  från utställare och Caravan Club som ska delas ut till husvagnar och husbilar nu i morgon onsdag. Många var vi, kul uppgift där alla bjöd på sig själva. Ropen ekade emellanåt att det fattades material  så det var bara att förse laget med mera  vart efter det tog slut på bordet.

Collage_Fotor

Mässparkeringen utanför grindarna har fyllts på med husbilar.

Ej namngiven 1Jag blev bjuden av lagkompis Åke Piel med fru på ärtsoppa i eftermiddag tillsammans med hans närmaste grannar i lägret.  Fick prata några timmar och träffa nya bekantskaper. Tack en en gång!

Kl 18:00  informationen inför öppnandet i morgon.  Så nu är snart mässan igång!

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Fjärde dagen……..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *