Tredje dagen………

Idag skulle vi träffas tidigt redan kl 8:30 vid Smålandssektionens tält för information och fördelning av arbetsuppgifter. Vaknade till strålande solsken var riktigt härligt att gå en morgonpromenad. Man har en milsvid utsikt över Husqvarna och Vättern här från mässområdet.

20160905_071954

1981 var första gången som det arrangerades husvagn / campingmässa här i Jönköping. Det var Picko Troberg som drog igång utställningen. Det var ingen som trodde på att ett sådant arrangemang skulle dra folk. Det kom flera hundra personer första året och orsakade  trafikkaos i Jönköping.  Efter det året har Elmia själva arrangerat utställningen. Nu räknas mässan som Nordens största campingmässa med ca: 3000 besökande husbilar 35000 personer. Smålandssektionen har varit på plats och ansvarat för  iordningställ av området.

Idag har vi njutit av det fina vädret här, förberedelse på fältet  för packning av välkomstpåsar. CC har redan själva ordnat sina påsar nu är det material från utställare som ska packas.

På förmiddagen träffade jag bloggarna Helena & Peter,  Freedomtravel och fick en trevlig pratstund.   De är här på mässan som utställare och representerar sin  Blogg 

20160905_153847

20160905_071647

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

10 reaktion på “Tredje dagen………

  1. Så himla roligt att träffas! Och vi hinner säkert ses mer under de här dagarna – det känns som att det här kommer bli en rolig mässa 🙂 Intressant förresten att läsa om starten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *