Andra dagen…….

nu har man kommit in i uppgiften och känner till de grundläggande rutinerna. Samling kl:9,00 vid Smålandssektionens tält för information och fördelning av arbetsuppgifter.

Festkvällen bjöds det på en magnifik grillbuffé också underhållning och dans för de som kände för det. Så mycket gott och gemytlig stämning med trevliga bords grannar. Jag är själv här så man vill inte känna det som man kommer och tränger sig på. Kameran fick ligga kvar i husbilen men alla vet hur det ser ut på en trevlig tillställning.

Den grillbuffé är ett av arrangemangen här på mässan som  går att köpa och avnjuta. Är man sugen på något riktigt gott något extra kan jag rekommendera grillbuffé.

Vår camp framför det stora uppställnings yta, och Smålandssektionens tältet där det serveras kaffe och där vi får information. Idag ska vi inte klaga på vädret SOL  så tröjan åkte av fram på dagen.

Collage_Fotor

Idag fick vi ut kartan över området så nu är det bara att memorera var grindar och husvagns/husbils grupperna ska stå. Vi var två som gick runt fältet så jag som ny fick information om det allra viktigaste punkterna. Vad som kan strula och var man kan hitta de olika faciliteter. Speciellt viktig när man har trafikdirigering vakten  fick jag veta. Och med detta träffade jag de två andra Åke och Christer som ingår i gruppen för den vakt jag ingår i. Idag börjar utställarna att köra in på området även jobba i hallarna och ställa ordning på allvar.

Idag var det också manöverkörning är en stor grej i  Smålandssektionen och i C-Clubb. Jag har aldrig tidigare ens tänkt på att göra detta. Nån gång ska vara första och det var idag. Gick riktigt bra, tid 1,49 min är en rätt så bra tid jag körde banan med husbil.

IMG_3625

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “Andra dagen…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *