In på mässan

Vaknade till strålande sol.

20160910_074626

Som vanligt  var jag ut på morgon promenaden.  Träffade flera bekanta på rundan. Nedre på fältet 2 som det  kallad är det nästa fult också. Detta blir en av Nordens största camping med alla dessa ekipage dessa dagar mässan pågår. Det är bara under denna mässa som mässområdet förvandlas till en camping.

Ej namngiven 3

På område två får man lägga under hjulen för att komma någorlunda rakt. Hela området lutar ner mot Vättern. Här finns det pallar med brädbitar att hämta. Men ett tips till er som tänker er hitt  ta med några längre plankor.

Ej namngiven 4

Idag har jag haft tillfälle att strosa runt på mässan.

20160910_132640

Lördag och den dagen det är mest med besökare!

20160910_133719

Hittade en husbil (Plåtis) som hade snarlik lösning på dusch som vi. Med att flytta undan toan, men här blöter man ner hela inredningen.  Vi har väggar i Malibu att stänga för, blir inte så svårt att torka torrt.

Ej namngiven 1

En fines på mässan är denna förbränningstoalett. Minimal avfallshantering ren aska. Faktiskt märkligt att inte flera husbils märken/fabrikanter har arbetat in sig på detta. Finns även att få till villa och sommarhus.

Ej namngiven 2

Inte bara husbilar och husvagnar på mässan en hel del tillbehör visas. Ett stort tält med försäljning (knalletält)  finns också på mässan med div produkt.

Collage_Fotor

5 reaktion på “In på mässan

  1. Vi tänkte också på att det måste vara ganska speciellt under just den här mässan, när det campas överallt runt om. Så lär det ju inte vara på andra mässor! Förbränningstoaletten verka smart för övrigt. Kanske blir vanligare med tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *