In på mässan

Vaknade till strålande sol.

20160910_074626

Som vanligt  var jag ut på morgon promenaden.  Träffade flera bekanta på rundan. Nedre på fältet 2 som det  kallad är det nästa fult också. Detta blir en av Nordens största camping med alla dessa ekipage dessa dagar mässan pågår. Det är bara under denna mässa som mässområdet förvandlas till en camping.

Ej namngiven 3

På område två får man lägga under hjulen för att komma någorlunda rakt. Hela området lutar ner mot Vättern. Här finns det pallar med brädbitar att hämta. Men ett tips till er som tänker er hitt  ta med några längre plankor.

Ej namngiven 4

Idag har jag haft tillfälle att strosa runt på mässan.

20160910_132640

Lördag och den dagen det är mest med besökare!

20160910_133719

Hittade en husbil (Plåtis) som hade snarlik lösning på dusch som vi. Med att flytta undan toan, men här blöter man ner hela inredningen.  Vi har väggar i Malibu att stänga för, blir inte så svårt att torka torrt.

Ej namngiven 1

En fines på mässan är denna förbränningstoalett. Minimal avfallshantering ren aska. Faktiskt märkligt att inte flera husbils märken/fabrikanter har arbetat in sig på detta. Finns även att få till villa och sommarhus.

Ej namngiven 2

Inte bara husbilar och husvagnar på mässan en hel del tillbehör visas. Ett stort tält med försäljning (knalletält)  finns också på mässan med div produkt.

Collage_Fotor

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “In på mässan

  1. Vi tänkte också på att det måste vara ganska speciellt under just den här mässan, när det campas överallt runt om. Så lär det ju inte vara på andra mässor! Förbränningstoaletten verka smart för övrigt. Kanske blir vanligare med tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *