Markisen

Igår var vi upp till Örkelljunga fick en markis monterad på husbilen. Använde inte markisen ofta på den förra husbilen så det blev inte att vi beställde det vid köpet. Men vi tror att på Plåtisen kommer den mera till användning. Fint väder så väntan blev inte så lång. Hämtade också ut vinsten från Elmia-lotteriet  två whiskyprovarglas mycket häftig design.

20160921_135548_HDR

Hos BiÖ testade vi funktionen på markisen. När vi kom till Linn och barnbarnen i Kågeröd provade vi att ta ut markisen i sin hela längd. Nu känns det bra att detta är klart och att vi kan få behaglig skugga. Nu ska vi vara sällskap till barnbarnen veckan ut medan deras föräldrar är ute i världen och reser med sina jobb.

20160921_181136

11 reaktion på “Markisen

  1. Markisen är perfekt när det regnar också,nu för tiden har vi inget tält då är det kanon med markis också en sida så att man kan laga mat ute, med dörren öppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *