En vecka…….

går så fort!  Haft en del att berätta för Birgitta efter att ha varit på Elmia en vecka.  I torsdag åkte vi ut med husbilen, bara upp på Kullahalvön. Nu kretsar det mesta kring familjen. Det finns planer på att köra söder ut i vinter också. Så vi vill ta vara på tiden här hemma och försöka träffas så mycket som möjligt. Hösten är här nu, träden börjar att ändra färg och tappa löv många fält är åter sådda med nya grödor.

Ej namngiven 2

Höganäs ställplats var stängd men vi hittade en plats. Birgitta var ute med kompisgänget och åt på Hamnkrogen, Marinan i Höganäs . Jag valde att följa med men stannade i husbilen på kvällen. Vi fick några härliga dagar utefter kusten vi avstod badet men det var många som badade och solade på stränderna.

Vi var till Arild, körde förbi Flickorna Lundgren men där var det stängt!

20160915_144250

I Mölle har vi inte varit mycket i sommar så nu passade vi på att strosa runt lite där. Var mycket vandrare som hade samlats nere vid hamnen. Har visst varit ett vandrings evenemanget på Kullaberg med 30 000 deltagare från många länder.  Kullaleden sträcker sig från Helsingborg, via Höganäs, ut till fyren på Kullaberg och vidare till Arild, Utvälinge 70 km långt. Idag är den bra uppmärkt har själva vandrat stora delar av det när vi bode här i trakten.

20160915_160210

Vi var sammanlagt som mest 12 husbilar som övernattade i Höganäs. På lördagseftermiddagen körde vi hem. Födelsedagsfirande av ett barnbarn Pontus som fyller 7 år på söndagen. Bra att ha ett barnbarn som fyller år på samma dag som jag. Då behöver inte min dag bli så uppmärksammad längre.

20160916_082419

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

9 reaktion på “En vecka…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *