Första snön

Idag på morgonen kom så första snön. Lilla My blev vild och for runt i kopplet så snön yrde. Hon tyckte i alla fall det var kul. Men vid middagstid var snön borta. Nu visar prognosen fint väder fram till helgen och kallt på nätterna.

Vi har haft Ask här i tre dagar. Det har varit regnväder dessa dagar men vi hann vara ute några stunder på våra favoritlekplatser. Där det finns klättertorn och ställningar att klättra i. Vi har en plats med en slänggunga en stor korg att sitta i och den gillar han. T.o.m jag passade på att gunga (inte i korgen) utan en annan gunga var riktigt kul.

Collage_Fotor

Vi körde en tur upp till Kullaberg och parkerade vid Josefinelust  där vi strövade runt en stund. MEN så kallt och blåsigt det var!

Ej namngiven 1

20161106_121442_9

Nu ska det bli gott med äggmacka och choklad, ja, äggmacka var nog okej men choklad var inte Ask förtjust i. Choklad som har varit lite av familjens utflykts dryck i alla år. Nya tider så vi får hitta på något annat att dricka nästa gång

20161106_122635

På hem väg stannade vi till vid torget i Höganäs  och Ask och jag gick till Kakboden, där fick han välja något gott till kaffet åt oss som vi tog när vi kom hem. Men en bra helg tillsammans har vi haft.

20161106_130826

10 reaktion på “Första snön

  1. Det gäller att vara lite kreativ med barnbarn, inte alltid så lätt att få dem att gilla alla förslag. Snö har vi fått i mängder här i Stockholm, ca 3 dm. Idag är det i det närmaste full trafikkaos, det går inte att komma fram eftersom vägar och trottoarer ännu inte är plogade.

  2. Jag har något tekniskt fel på min MacBook, så flera bilder blir svarta. Så tyvärr såg jag ingen snö. På min iPhone såg jag alla bilderna, men ingen snö. Men kallt såg det ut.

  3. Jaså försvann snön sen? Vi har haft MASSOR av snö hela dan. Vi har fått skotta taket och promenera hem från jobbet (eftersom inga bussar gått). Visar bilder imorgon 😉 Och förresten, choklad är ju sånt man tror att barn ska gilla, men man vet aldrig… det känner jag igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *