Så här blir det

20161116_221019

Nu får oljelyktan brinna fram till jul, så blir det i år att vi julpyntar här hemma i Ödåkra. Det får bli några kortare turer med husbilen på julmarknader i Skåne.  Redan på lördag är det julskyltning på Råå.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

19 reaktion på “Så här blir det

  1. Längesen ni pyntade hemma till jul. Njut av det det blev så fint. Här lyser solen upp tillvaran men till lussedagen blir det även här lite pynt.

  2. Det gillar vi också…lite mys ute med lyktor. Snart blir det belysning hos alla på tomterna och balkongerna när all julbelysning kommer fram 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *