Tura

Julbordstura på Aurora igår kväll tillsammans med Pelle & Eva och Lennart & Inger. Massor av läckerheter både kallt  och varmt serverades och avslutades med Ris à la Malta och Mandelmusslor med sylt & grädde, ett stort gottebord och kaffe.  

Ej namngiven 4

Ni har fått det bästa bordet i restaurangen och det bordet som är lättast att hitta sa hovmästaren. Det enda runda bordet i restaurangen är ert.  Vill hålla med att vi fick en bra bord.

Ej namngiven 3

Fyra gånger angjorde vi hamnen i Helsingör i Danmark.

Ej namngiven 2

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

11 reaktion på “Tura

  1. Det var ett nytt sätt, åtminstone för mina ägare att fira julbord. Ni verkade haft en trevlig tillställning.
    Ägarna (och jag) önskar er en trevlig andra advent!

  2. Sådana julbordsresor har vi 2 också gjort ett antal gånger. Hur trevligt som helst och mycket, mycket god mat – vi blir riktigt sugna, men så kom vi just på att det ju är över 300 mil till Helsingborg från Benidorm…!
    Må så gott !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *