Gåsmiddag 20-års jubileum

Igår var det gåsmiddag hos Eva & Gerry. Tjugonde gången har Birgitta kommit fram till att vi har ätit gås tillsammans. Nu har det inte alltid blivit på Mårtensafton den 10 november,  vi har till och med ätit i Januari tillsammans.

Ej namngiven 2

 

Ej namngiven 4

På en klassisk Gåsamiddag serveras det svartsoppa (Det har vi haft några gånger också) som som förrätt, därefter gåsen, och till sist Skånsk äppelkaka som dessert. Skånsk äppelkaka har Birgitta gjort under åren som vi har haft med oss ut till Eva & Gerry.

Ej namngiven 5

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “Gåsmiddag 20-års jubileum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *