Gott slut…….

Gott Nytt År 2017 önskar vi släkt, vänner och alla läsare.

20161226_122742

Vi firar in nya året tillsammans med Eva & Gerry och Kerstin.

För Lilla My är denna helg en plåga på grund av allt smällande.  Här har det varit ett väldans skjutande. Det är så irriterande. Att det får säljas när det finns så många skotträdda hundar ja, andra djur också. Barn och Äldre. När jag var ute själv, gick jag mot oljudet för att se vad det var för några. När jag kom ut ur skogen vid Idrottsplatsen här i Ödåkra springer 4 stycken iväg och inte var de 18 år. Inte längre en ca 135 cm över marken var de. Om föräldrarna kunde ta ansvar om sina barn och inte ge efter så lätt när barnen vill ha raketer och smällare och tänka ett steg längre vad som kan hända deras och andras barn också. De tycker ju också det är jätteroligt att kasta smällare efter barn, gamla, hundar och katter. Vi får ta bilen och köra iväg, för att rasta Lilla My idag var vi till Bruces skog här i Helsingborg men där var det också skräp efter smällare på marken.

11 reaktion på “Gott slut…….

 1. Det är rent för bedrövligt detta smällande så vi håller med Er till punkt och pricka.
  Vi önskar er ett gott slut på året 2016 och ett riktigt
  GOTT NYTT ÅR
  Med varma kramar från oss två
  Christina. &. Åke

 2. Tack för i år och fina stunder tillsammans. Vi önskar er alla tre ett fint Nytt År och hoppas att Lilla My får en lugn Nyårshelg. Vi har ännu inte hört en enda smällare och hoppas att vi slipper. Nyårskramar!

  • Det var bra tänkt. Igår körde jag till Kropps kyrka en liten bit utanför samhället med Lilla My för att få lugn och ro

 3. Organiserade fyrverkerier då man vet vilken tid det smäller är ok för mig. Trots det så förstår inte djuren att det ska smälla. De stackars djuren i skogen, som lever nära oss i “människobyn”, ja dom har det inte lätt.
  Lika så med de stora risballongerna, Khom Loy, som sänds upp i luften. Det är väldigt fint men inte med stålställning, det är inte ok för djuren när de faller ner. I dag blåser de,t så det kommer nog inte fungera så bra med risballongerna. Ett år fastnade en sådan brinnande ballong i ett av våra träd! Det gick bra men lite nervöst var det innan den hade brunnit upp och slocknat.
  Nu önskar vi att ni får ett Gott Nytt År 2017
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *