Så bra det blev!

Utmärkt passform på täcket.

Vinter täcket 2

Foto Birgitta.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

15 reaktion på “Så bra det blev!

  1. Vi köpte ett sånt av samma säljare som ni köpte av…från Finland. Det är jättebra och det funkar kanon mot kondens. Ni kanske får komma upp till Jokkmokk marknaden nu i början av Februari o testa hur det går med vintertäcket. Du frågade mig tidigare om det skulle gå för en plåtis att stå i Jokkmokk under marknaden. Visst är det många plåtisar som står där också…om det inte är alldeles för kallt så det kyler inne i husbilen. Ni har ju ett bra märke på husbilen/plåtisen så ni får testa:) Kram

    • Tack Jokkmokk och Is-hotellet Jukkasjärvi lockar. Men sen är det detta med att tanka gassol i Norra Sverige

      • Inga som helst problem att tanka gasol här i Piteå 🙂 Det kan du göra på OKQ8 till rätt pris. Så än är det inte försent att komma upp…kanske vi ses då vid marknaden:-))

  2. Vi hade både Masa vintertäcke och Masa sommartäcke från M.Huhtalo Ab i Finland. Fungerade alldeles utmärkt. Skillnaden mellan täckena var att vintertäcket även täckte dörrarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *