Vinter var?

Får rapporter från vänner och bekanta på Iberiska halvön om blåst, regn, översvämning, snö och minusgrader. Från Roses fick vi höra om kalla nätter Alicante snö och Torrevieja,  Santa Pola och Benidorm regn och snö Malaga kallt och blåst. På  Algarve rapporterades det om kalla nätter med minusgrader i Lagos. Bloggen Vårt Husbilsliv  är i Benidorm och där ser det ut så här.  Familj som är permanent boende i Portugal med Bloggen Man ser floden skriver om vinterkampen i Portugal.

Ej namngiven 4

Prt sc. från http://sydkusten.es/sk/nyheter/10

Här hemma i Ödåkra, har det snöat lite men det har försvunnit lika fort. Regn och blåst och dimma har det varit också.  Men det är väl så att efter regn kommer sol. Så vi ser fram, mot våren och då tar vi oss ut med husbilen.

4 reaktion på “Vinter var?

  1. Tur att vi får vara hemma o ta emot vintern hemmavid…det känns mer naturligt än att dom i Spanien ska behöva ta emot snön…upp o nervända världen. Kram

    • Minus grader i Silves Portugal idag på morgonen 24/1 skönt att vara hemma. Man har andra förväntningar i Portugal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *