Vinter var?

Får rapporter från vänner och bekanta på Iberiska halvön om blåst, regn, översvämning, snö och minusgrader. Från Roses fick vi höra om kalla nätter Alicante snö och Torrevieja,  Santa Pola och Benidorm regn och snö Malaga kallt och blåst. På  Algarve rapporterades det om kalla nätter med minusgrader i Lagos. Bloggen Vårt Husbilsliv  är i Benidorm och där ser det ut så här.  Familj som är permanent boende i Portugal med Bloggen Man ser floden skriver om vinterkampen i Portugal.

Ej namngiven 4

Prt sc. från http://sydkusten.es/sk/nyheter/10

Här hemma i Ödåkra, har det snöat lite men det har försvunnit lika fort. Regn och blåst och dimma har det varit också.  Men det är väl så att efter regn kommer sol. Så vi ser fram, mot våren och då tar vi oss ut med husbilen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Vinter var?

  1. Tur att vi får vara hemma o ta emot vintern hemmavid…det känns mer naturligt än att dom i Spanien ska behöva ta emot snön…upp o nervända världen. Kram

    • Minus grader i Silves Portugal idag på morgonen 24/1 skönt att vara hemma. Man har andra förväntningar i Portugal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *