Husbilen hemma

Nu är husbilen tvättad utvändigt! Har haft den hos Linn & Björn i vinter med lite värme på. Men nu har vi planer på gång men först firar vi Påsk. Vi har tid hos Bengt i Örkelljunga efter helgen. Lite städning invändigt går det nog åt också och testa och kontrollera så saker är okej.  Får bli att titta över vad vi ska ha med och inte ha med nu på resan. Vi måste utnyttja våra frinätter som jag fick efter Elmia mässan på Caravan Club.

Lilla My´s pass tittade vi i och upptäckte att vi var i behov av en veterinär för en Rabiesspruta. Ska vi nu köra ut i Europa nu så är det nog bäst att alla papper är i ordning. Vi har vår veterinär i Gamla Lerberget och dit ringde jag, fick tid på eftermiddagen så nu är det ordnat också.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *