Husbilen hemma

Nu är husbilen tvättad utvändigt! Har haft den hos Linn & Björn i vinter med lite värme på. Men nu har vi planer på gång men först firar vi Påsk. Vi har tid hos Bengt i Örkelljunga efter helgen. Lite städning invändigt går det nog åt också och testa och kontrollera så saker är okej.  Får bli att titta över vad vi ska ha med och inte ha med nu på resan. Vi måste utnyttja våra frinätter som jag fick efter Elmia mässan på Caravan Club.

Lilla My´s pass tittade vi i och upptäckte att vi var i behov av en veterinär för en Rabiesspruta. Ska vi nu köra ut i Europa nu så är det nog bäst att alla papper är i ordning. Vi har vår veterinär i Gamla Lerberget och dit ringde jag, fick tid på eftermiddagen så nu är det ordnat också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *