På väg

Det var lite att göra innan vi kom iväg. Vattenpumpen ville inte mer utan det fick bli en ny. Lite hos B i Ö har vi också klarat av. Idag skulle vi komma iväg skapligt. Satt på värmen och började att fylla vatten men det rann ut. Kollade magnetventilen och den låste inte, är det nu fel på den också? Men efter två timmar låste den! När värmen hade stigit.  Så nu är vi på rull igen hoppas nu att allt fungerar som det ska.

Ullared kom vi till kl:12. Inte så mycket folk. Fortsatte småvägar upp mot Jönköping med stopp för kafferast vid Strömsfors.

Ikväll är vi på besök hos vänner och här blir vi tills i morgon. Vi fick en helikopter till granne i natt. Den kom och landade vid sidan om oss.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

9 reaktion på “På väg

  1. Hej! Yvonne och jag kommer att följa er. Vi längtar också ut men vi måste få vårt bygge klart! Kom gärna förbi om ni är på väg uppåt. Ha det gott?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *