Incident

Det var inte minusgrader i morse och det var skönt. Gick en runda med Lilla My före frukost. Vi skulle vidare idag, även vår granne som for iväg vertikalt och vi horisontalt .

När vi körde igenom Örmstad small det till i bilen. Vi såg att en ung kille kastade ett föremål på bilen. Stannade omedelbart, backade tillbaka och svängde in på en sidogata. Vi såg ett gäng ungdomar vid busshållplatsen och att två sprang iväg. Jag undersökte bilen och kunde inte se någon skada. Gick för att prata med ungdomarna som kom och möte mig, inte den som kastade. Men de ropade honom tillbaka och han erkände att det var han som kastade. Ordentligt omskakade, de hade inte räknat med att vi skulle stanna och ställa dem till svars. Men nu gick allt bra, ingen skada på husbilen och en ursäkt fick jag.

Körde vidare i sakta mak upp genom landet på mindre vägar till Söderköping och Vikbolandet. Vi har inte nött mer en 5 km på E4 denna resan.

Kanalen i Söderköping i väntan på turistinvasionen!

Här har det kommit upp stora skyltar att camping är förbjuden. Från 1 maj och fram till augusti är det 4 timmars parkering som gäller och man ska ha p-skiva. Men idag rastade vi här några timmar.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

12 reaktion på “Incident

  1. Ser att ni hamnade på en Carthago parkering 🙂 det är inta kul, när någon kaster saker på husbilen, annars har ni jo gjort en dejlig resa, dessa kaniner på din bild, den gillar jag skärpt, ha en försatt bra resa, båda två, eller är det två och en halv,

  2. Fantastiskt att ni stannade och pratade med ungdomarna. Det är lätt att göra saker på distans, men när de ställs öga mot öga känns det ju annorlunda. De kommer nog inte göra om det där! Tur också att det inte blev någon skada!

    • Det var artiga killar måste jag säja. De var på väg till skolan väntade på skolbussen

  3. Så trist när det kastas föremål mot husbilar, både från vägar och broar, det är obehagligt och skrämmande för vi som sitter i bilen. Olyckan kan vara framme fortare än du anar. Ser ut som att det kommit upp en massa förbudskyltar lite överallt…det lär bli trångt på dom ställen som finns kvar för vi blir fler o fler husbilar. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *