Aprilväder

Snö, regn om vart annat temperaturen sjönk från  fem grader ner till noll komma fem på några sekunder idag. Snön vräkte ned, det har varit riktigt  ruggiga dagar vi har varit på Vikbolandet. Vi hade planer på att köra till Stockholm men det får vara. Men nu vänder vi söder ut om någon dag.

Målet med resan var att vi skulle hälsa på vår dotter Gisela och Micke här uppe. Fick också träffa släkt och vänner. Imorgon ska vi hälsa på mammas kusiner  94 år och 92 år gamla sedan drar vi söder ut.

Fick passa på att vara ute med Lilla My när det var hyfsat väder.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “Aprilväder

  1. Visst har det varit konstigt väder…men så är det alltid i April innan sommaren kommer 🙂 Ni hade det säkert trevligt med dom ni fick besöka när ni var på rull . Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *