Aprilväder

Snö, regn om vart annat temperaturen sjönk från  fem grader ner till noll komma fem på några sekunder idag. Snön vräkte ned, det har varit riktigt  ruggiga dagar vi har varit på Vikbolandet. Vi hade planer på att köra till Stockholm men det får vara. Men nu vänder vi söder ut om någon dag.

Målet med resan var att vi skulle hälsa på vår dotter Gisela och Micke här uppe. Fick också träffa släkt och vänner. Imorgon ska vi hälsa på mammas kusiner  94 år och 92 år gamla sedan drar vi söder ut.

Fick passa på att vara ute med Lilla My när det var hyfsat väder.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

7 reaktion på “Aprilväder

  1. Visst har det varit konstigt väder…men så är det alltid i April innan sommaren kommer 🙂 Ni hade det säkert trevligt med dom ni fick besöka när ni var på rull . Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *