Sommarsolståndet 2017

Idag onsdag  21 juni kl 06.24 svensk tid inträffar sommarsolståndet. Det betyder att det är årets längsta dag och att natten mellan tisdag och onsdag var den kortaste natten i år.

Idag har vi varit i Norrköping, Birgitta ville till Strömma textil. Vi har letat efter tryckknappar på internet och hemma i Helsingborg utan resultat men på Strömma fick vi tips på var vi kunde hitta dem. Tryckknappar är väl inget konstigt tänker du, men vi ville ha sådana som man kan skruva ena delen i en trävägg. Det är ett projekt till husbilen finns ingen bild på det än. Dyn-akuten i Norrköping kunde hjälpa oss med tryckknappar .

Vi hade bestämt träff med Lennart & Elisabeth, Bloggen Ellen på eftermiddagen. Fanns mycket att prata om nu när vi inte har träffats på länge. Tack för en trevlig fika stund.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

7 reaktion på “Sommarsolståndet 2017

  1. Aha, det är så vi har det hemma hos oss!! Det var lite knepig dukning – fyra mobiltelefoner!! Jättekul att ni kom till oss så vi fick del av era resor och äventyr! Välkommen åter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *