Sommarsolståndet 2017

Idag onsdag  21 juni kl 06.24 svensk tid inträffar sommarsolståndet. Det betyder att det är årets längsta dag och att natten mellan tisdag och onsdag var den kortaste natten i år.

Idag har vi varit i Norrköping, Birgitta ville till Strömma textil. Vi har letat efter tryckknappar på internet och hemma i Helsingborg utan resultat men på Strömma fick vi tips på var vi kunde hitta dem. Tryckknappar är väl inget konstigt tänker du, men vi ville ha sådana som man kan skruva ena delen i en trävägg. Det är ett projekt till husbilen finns ingen bild på det än. Dyn-akuten i Norrköping kunde hjälpa oss med tryckknappar .

Vi hade bestämt träff med Lennart & Elisabeth, Bloggen Ellen på eftermiddagen. Fanns mycket att prata om nu när vi inte har träffats på länge. Tack för en trevlig fika stund.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “Sommarsolståndet 2017

  1. Aha, det är så vi har det hemma hos oss!! Det var lite knepig dukning – fyra mobiltelefoner!! Jättekul att ni kom till oss så vi fick del av era resor och äventyr! Välkommen åter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *