Valdemarsvik

Valdemarsviks ställplats har vi besökt många gånger men aldrig stannat över natt. 19 platser och El finns, fina faciliteter  och serviceplatta.

En vy ut över Valdemarsviksviken i sol nedgång.

Familjen Svan  simmar obehindrat runt i marinan och visar upp sig.

Från en svunnen tid då tåget gick hit från Östra station i Norrköping. Birgittas farfar var med och byggde järnvägen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

11 reaktion på “Valdemarsvik

  • Får ersätta Figeholm som nu är en 7 dygns parkering. Men man kan stå där gratis

   Du har besök Valdermarsvik några gånger väl.
   Vi var in på platsen för husbilar i Figeholm. Hade vänner som kom inpå platsen utan vetskap om att där är lite struligt. De talade om att tömningsmöjligheter stängdes den 18/6 (2017). Vi möte dem på E22 för att de lämnade platsen tidigt efter ett par dagar vistelse där. MEN vi träffade två husbilspar som hade kommit på förmiddagen till
   Figeholm. Som hade gjort sig hemmastadda och kopplat upp sig på ström. Ringt telefonnumret som de hittade i sin ställplatskatalog och fått sig meddelat att de är okej att stanna och koppla el.

   Ena husbilsparet ville att jag skulle ringa vilket jag gjorde. Träffade en trevlig person som förklarade att det är/var trassel med en person i byn. Och att ställplatsen har upphört men sa också att det var okej att parkera och vi bjuder på El detta kostar inget. Nu är det en 7 dygns parkering. Han informerade om att det pågår diskussion med kommunen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *