Valdemarsvik

Valdemarsviks ställplats har vi besökt många gånger men aldrig stannat över natt. 19 platser och El finns, fina faciliteter  och serviceplatta.

En vy ut över Valdemarsviksviken i sol nedgång.

Familjen Svan  simmar obehindrat runt i marinan och visar upp sig.

Från en svunnen tid då tåget gick hit från Östra station i Norrköping. Birgittas farfar var med och byggde järnvägen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

11 reaktion på “Valdemarsvik

  • Får ersätta Figeholm som nu är en 7 dygns parkering. Men man kan stå där gratis

   Du har besök Valdermarsvik några gånger väl.
   Vi var in på platsen för husbilar i Figeholm. Hade vänner som kom inpå platsen utan vetskap om att där är lite struligt. De talade om att tömningsmöjligheter stängdes den 18/6 (2017). Vi möte dem på E22 för att de lämnade platsen tidigt efter ett par dagar vistelse där. MEN vi träffade två husbilspar som hade kommit på förmiddagen till
   Figeholm. Som hade gjort sig hemmastadda och kopplat upp sig på ström. Ringt telefonnumret som de hittade i sin ställplatskatalog och fått sig meddelat att de är okej att stanna och koppla el.

   Ena husbilsparet ville att jag skulle ringa vilket jag gjorde. Träffade en trevlig person som förklarade att det är/var trassel med en person i byn. Och att ställplatsen har upphört men sa också att det var okej att parkera och vi bjuder på El detta kostar inget. Nu är det en 7 dygns parkering. Han informerade om att det pågår diskussion med kommunen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *