Sandvik ställplats

På eftermiddagen stannade vi på ställplatsen i Sandvik 140 kr El/40 kr faciliteter och service platta. Prissättning efter säsong. En trevlig plats om man hamnar på yttersta delen av piren, inte så kul platser bakom fiskrestaurangen.

Fiskrestaurangen i hamnen var välbesökt tog en bra stund att få det levererat som vi hade beställt. Vi valde Takeaway för att kunna sitta vid husbilen och äta, Fick en bra eftermiddag lite blåsigt men solen värmde bra i lä.  Blev lite gott till innan stängningsdags till kvällen. På Åland fick vi en nyrökt sik för 10 Euro lite ljum t.o.m. här är det lite andra kilopriser men så gott.

Sandviks Kvarn, kvarnen sägs vara en av världens största väderkvarnar. Här i Sandvik är det stenindustrin och förädling av sten som har dominerat så även idag.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

12 reaktion på “Sandvik ställplats

 1. Öland är härligt!!!
  Byrums raukar som ligger lite ovanför där ni är nu (?) var rätt häftig natur, fanns en ställplats också tror jag, men den var helt öde då, så vi var bara ute och tittade 🙂 och fotade….

  • Gust take away tilltalar oss att kunna sitt utan att massa fåglar försöker ta matten. Finns folk som ska
   locka till sig och matta och kastar på golvet. Vet i Strängnäs där hämtade jag föreståndaren och påpekade detta med fågrar
   sedan gick jag där ifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *