Sandvik ställplats

På eftermiddagen stannade vi på ställplatsen i Sandvik 140 kr El/40 kr faciliteter och service platta. Prissättning efter säsong. En trevlig plats om man hamnar på yttersta delen av piren, inte så kul platser bakom fiskrestaurangen.

Fiskrestaurangen i hamnen var välbesökt tog en bra stund att få det levererat som vi hade beställt. Vi valde Takeaway för att kunna sitta vid husbilen och äta, Fick en bra eftermiddag lite blåsigt men solen värmde bra i lä.  Blev lite gott till innan stängningsdags till kvällen. På Åland fick vi en nyrökt sik för 10 Euro lite ljum t.o.m. här är det lite andra kilopriser men så gott.

Sandviks Kvarn, kvarnen sägs vara en av världens största väderkvarnar. Här i Sandvik är det stenindustrin och förädling av sten som har dominerat så även idag.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

12 reaktion på “Sandvik ställplats

 1. Öland är härligt!!!
  Byrums raukar som ligger lite ovanför där ni är nu (?) var rätt häftig natur, fanns en ställplats också tror jag, men den var helt öde då, så vi var bara ute och tittade 🙂 och fotade….

  • Gust take away tilltalar oss att kunna sitt utan att massa fåglar försöker ta matten. Finns folk som ska
   locka till sig och matta och kastar på golvet. Vet i Strängnäs där hämtade jag föreståndaren och påpekade detta med fågrar
   sedan gick jag där ifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *