Skogsvallen

Skogsvallens idrottsplats (Simonstorp Östergötland) mer känd som festplats under tre decennier 50-, 60- och 70-talen. Åtskilliga dansband som har spelat här och en festplats dit alla svenska och många utländska toppartister kom. En torsdagsträff 1973 var vi där fick jag ögonen på en flicka i vit jacka.

Många Många år senare fick vi för oss att köra upp till Skogsvallens Entré. Har passerat många gånger här på väg 55, 56. Så idag stannade vi till på sidan om Qstar macken på väg mot Katrineholm.  Vi kanske inte var så uppklädda som då, men vi svirade om i husbilen för att fortsätta  vår resa och fira en kompis födelsedag utanför Katrineholm.

Skogsvallen 

Lite mer

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

8 reaktion på “Skogsvallen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *