Skogsvallen

Skogsvallens idrottsplats (Simonstorp Östergötland) mer känd som festplats under tre decennier 50-, 60- och 70-talen. Åtskilliga dansband som har spelat här och en festplats dit alla svenska och många utländska toppartister kom. En torsdagsträff 1973 var vi där fick jag ögonen på en flicka i vit jacka.

Många Många år senare fick vi för oss att köra upp till Skogsvallens Entré. Har passerat många gånger här på väg 55, 56. Så idag stannade vi till på sidan om Qstar macken på väg mot Katrineholm.  Vi kanske inte var så uppklädda som då, men vi svirade om i husbilen för att fortsätta  vår resa och fira en kompis födelsedag utanför Katrineholm.

Skogsvallen 

Lite mer

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

8 reaktion på “Skogsvallen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *