Tiden går fort

Hemkommen från resan för någon vecka sedan där vi bland annat besökte Älvdalen.

I en hyrd husvagn av märket Cavalier, var det vårt första besöksmål som campare. Våra kompisar Pelle & Eva var med och deras son och en kusin till honom och så våra barn som var tre till antalet då.  Även Evas pappa och sambo var med, Älvdalen camping var deras favorit semestermål som de har besökt många gånger. Det är många som fyller år den tiden på sommaren så vi hade födelsedags kalas 3 dagar i rad för Linn den 21:e, Gisela den 22:e och Eva den 23:e. Detta var 1980 Linn blev 2 år den sommaren.

Var nog också första semester resan som vi körde utan tackräcke på bilen. Inget behov av skrinda och spjälsäng som vi tidigare hade släpat med på våra semesterresor. Nu var det lite bekvämare att kunna gå in i husvagnen där allt fanns.

Efter några år så blev det att vi skaffade en egen husvagn. Här på väg till Vätternrundan 16-17 juni  första gången 1995 ja det blev faktiskt 5 gånger till. Men husvagnen fick rulla i många år runt i Sverige, Norge och Danmark.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

10 reaktion på “Tiden går fort

 1. Kul med lite återblickar och roligt att se gamla kort. Vi har också varit husvagnsägare…. i 25 år innan vi skaffade husbil. Ja nog går åren fort och det är när vi ser tillbaka på gamla bilder, man ser det.

 2. Hej! Jag följer er på bloggen då och då.
  Trevligt att läsa om era resor med bobilen.
  Vi står i begrepp att köpa egen Plåtis i höst, en helt ny.
  Vi har hyrt halvintegrerad och hel integrerad vid flera tillfälle.
  Men kommit fram till att det blir en Plåtis, en ADRIA GLX 640.
  Ni har haft en större bil och numera en mindre.
  Har ni några nackdelar som ni har upptäckt med en Plåtis ?
  Bästa hälsningar/ Bengt-Göran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *