Fredriksdalsteatern

Igår var vi på Fredriksdalsteatern. Efter att jag köpt och skrivit ut biljetterna började det att störtregna. Men prognosen lovade bättring till kvällen t.o.m  visade sol om så kl 21,00. Föreställning började kl 19,30 uppehållsväder och blå himmel så det blev en bra kväll. Men inte alls så mycket folk, Många bänkar tomma. Så det var fritt fram och sätta sig så man såg bra.

Var den mest skrattretande föreställningen vi sett på Fredriksdalsteatern. Ola Forssmed var den som bar upp föreställningen. Han är otrolig bra.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Fredriksdalsteatern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *