I Motala

Vi är på HBK`s boulemästerskap 2017 på Råssnäsudden i Motala.  Ca 72 ekipage har slutit upp. Nu tar vi inte det så allvarligt med tävlandet mera på skoj. Idag var det mingel bland nya och gamla bekantskaper. Tipspromenad med en massa kluriga frågor som hur många månader slutar med o på Spanska.

Avslutade dagen med knytis med våra vänner. Vi har haft en hel del regn under dagen men kvällen blev mycket bra . Vi fick en kväll med sol så det blev en bra avslutning på dagen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “I Motala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *