I Motala

Vi är på HBK`s boulemästerskap 2017 på Råssnäsudden i Motala.  Ca 72 ekipage har slutit upp. Nu tar vi inte det så allvarligt med tävlandet mera på skoj. Idag var det mingel bland nya och gamla bekantskaper. Tipspromenad med en massa kluriga frågor som hur många månader slutar med o på Spanska.

Avslutade dagen med knytis med våra vänner. Vi har haft en hel del regn under dagen men kvällen blev mycket bra . Vi fick en kväll med sol så det blev en bra avslutning på dagen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “I Motala

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *