Tävlingsdag

Såg lovande ut på väderkartan att det skulle vara uppehållsväder men det höll inte hela dagen. Avslutning på dagen blev bra när himmel blev blåare och solen tittade fram och vi kunde sitta ute tillsammans med vänner och äta och prata minnen.

Dagen började kl 9,00 på bana 3 med att jag vann första boulematchen och fick gå vidare till omgång två. Men där tog det stopp, det var inte min dag.

Spelet i full gång på alla banorna

Fick inte till det i andra matchen kloten for åt alla håll.

Herrarnas final som var hårfin in till sista klotet var kastat. Missade damernas final!

Prisutdelningen damer och herrar, och tacktal av Åke. Denna träffen har varit bra och ett välordnat arrangemang.

Vi avslutade kvällen i en mindre grupp tillsammans med vänner.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

8 reaktion på “Tävlingsdag

    • Hör i Östergötland där vi är nu har de tidigare fått så lite regn. Här är de glada för det många brunnar har sinat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *