Tabberaset i Fyrskeda

Kusinträff på gården Fyrskeda på Vikbolandet. Regnet hängde i luften men höll sig borta under dagen. Denna gång hade vi knytis så alla bidrog med något och allt smakade förträffligt bra. En trevlig helg tillsammans har vi haft.

Inte bara stillasittande utan även lite hjärngympa.

Så lite motion så vi orkar att stoppa i oss av allt gott som serverades.

Vi har nu tillbringat en vecka på Vikbolandet, så nu vänder vi snart söder ut igen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

6 reaktion på “Tabberaset i Fyrskeda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *