Tabberaset i Fyrskeda

Kusinträff på gården Fyrskeda på Vikbolandet. Regnet hängde i luften men höll sig borta under dagen. Denna gång hade vi knytis så alla bidrog med något och allt smakade förträffligt bra. En trevlig helg tillsammans har vi haft.

Inte bara stillasittande utan även lite hjärngympa.

Så lite motion så vi orkar att stoppa i oss av allt gott som serverades.

Vi har nu tillbringat en vecka på Vikbolandet, så nu vänder vi snart söder ut igen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Tabberaset i Fyrskeda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *