I Köpenhamn

Här ska vi vara en vecka när Mamma Ida & Pappa Per-Thore är på resa till Italien. Idag skjutsade jag dem till flyget i rusningstrafik, tur att det inte är första gången jag kör i Köpenhamn. På Kastrup var inget sig likt  sedan jag var det senast. Men med Mamma Idas hjälp som själv är där var dag var det inga problem.

Det är en livlig liten gosse som vi ska ha hand om men han är lätt att sysselsätta.  På studsmattan visar Ask sina konster.

Riktigt härlig dag med sol har vi haft idag.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “I Köpenhamn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *