Hemma igen

Vi har varit 8 dagar i Köpenhamn så nu kan vi området där Ask bor nu. Han är en liten livlig man, men så go, allt har gått så bra. När vi var och handlade och han var med, så vet han att barn får en fjollebolle  i folge med en voksen (fralla bulle) vid bröddisken. Han tog en nr. lapp gick och hämtade själv. Det är Danska språket som gäller, så ibland är det svårt att hänga med.

Vi har gått på tur som han säjer med Lilla My.  En dag tog det stopp på vår promenad. Kunde inte gå en meter till, utan strumpor med bara fötter i skorna blev det ett skavsår. Tur vi var nära stora vägen och kunde ringa mormor som hon fick komma och hämta Ask med bilen.

Idag hämtade vi hem husbilen som har varit på första stora Service hos Bengt i Örkelljunga.

5 reaktion på “Hemma igen

  1. Vad heter familjen “Bengt” i efternamn? Jag sökte härom dagen, med hittade nog inte rätt. Jag funderade då på när pappa Bengt fick lämna företaget? Jag vet att det var drastiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *